<p>Jan Beijer</p>

Jan Beijer

(Foto: )

Jan Beijer signeert boek bij Arentsen

Columnist en oud-journalist Jan Beijer signeert op zaterdag 8 mei van 14.00 tot 15.00 uur zijn nieuwe boek Spot op de Betuwe bij Boekhandel Arentsen aan de Voorstad in Tiel. Het boek bevat een selectie van zijn columns die vanaf 2014 in de bladen Stad Tiel en de Zakengids zijn verschenen.

Tiel - Illustrator Arie van Vliet, bekend van de Flipje-albums, verzorgde de vrolijke tekeningen bij de 74 columns. De uitgave van het boek is financieel mogelijk gemaakt door de Stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis. Dankzij deze medewerking is Spot op de Betuwe te koop voor de gereduceerde prijs van 9.95 euro.

De recensies zijn lovend. Zo schreef De Tielenaar: “De columns zijn stuk voor stuk humorrijk en treffend. Met de grappige en bij de column passende tekeningen van de bekende striptekenaar Arie van Vliet en de flinke lettergrootte is het een mooi en ook plezierig leesbaar boek geworden.”

Boekhandel Arentsen verwacht op 8 mei een grote belangstelling voor het signeren. “Het boek zal het goed doen als geschenk voor Moederdag. Het is een origineel Betuws cadeau, weer eens wat anders.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden