Foto:

Wandel mee op 12 mei door uiterwaarden

Beste natuurgenieter,

Koud maar zonnig voorjaar, komende week nog erg fris en winderig, de week erop rond de 15 graden. En dan ga ik weer op pad: woensdag 12 mei vanaf 11.00 uur beginnen we in Wamel bij HR Het Veerhuis aan de Veerweg.

Kom je uit Tiel neem dan de pont om 10.40 uur en loop even naar het Veerhuis, daar starten we om 11.00 uur met de wandeling. We gaan zoals altijd meteen de uiterwaarden in, lopen door een natuur die zich steeds meer tooit met bloemen en kleuren. Heerlijk om daar onderdeel van te kunnen zijn. Vorige maand moest ik door een stevige verkoudheid zelf aan de kant blijven, testte gelukkig negatief, maar komende 12 mei hoop ik weer met een groep coronaproof met koppels van twee te gaan wandelen en struinen. De tocht duurt tussen de 3 en 4 uur en we lopen rustig, het gaat om de beleving. Ik zet iedereen even stil, laat ook stiltes vallen, beleef de geuren en kleuren, laat je verrassen door het fraaie voorjaar met geel en wit en andere kleuren (zie foto’s).

Rond 12.30 uur is er gelegenheid je eigen lunch op te eten, je kunt een zitmatje meenemen. Na afloop is het terras van het Veerhuis neem ik aan open en kunnen we een consumptie nemen als je wilt. Deelname is vrijwillig, ook een bijdrage in de organisatie is vrijwillig, maximaal € 5 per persoon. Ieder bedrag is goed. Graag opgave vooraf per mail of telefoon: 06-40585920 of ton.lammers@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden