<p>Jan Rabbinge, voorzitter Stichting Vrienden van Walstede en Westerhof en Margriet van Heesch, voorzitter Ondernemersvereniging Hart van Tiel.</p>

Jan Rabbinge, voorzitter Stichting Vrienden van Walstede en Westerhof en Margriet van Heesch, voorzitter Ondernemersvereniging Hart van Tiel.

(Foto: )

Sparen met je FlipPas voor Stichting Vrienden van Walstede en Westerhof

Dat met de FlipPas gespaard kan worden voor een goed doel is Stichting Vrienden van Walstede en Westerhof niet ontgaan. Zij zijn ondertussen de 5e club die zich aansluit bij het clubsparen van de FlipPas en daarmee kunnen spaarders vanaf nu ook gaan sparen voor deze mooie stichting.

Tiel - Stichting Vrienden van Walstede en Westerhof is een actieve stichting die fondsen en donateurs werft om het verblijf van de cliënten te veraangenamen, denk hierbij aan ontspanningsactiviteiten en uitstapjes. Voorzitter Jan Rabbinge “Door aan te sluiten bij het clubsparen van de FlipPas, maken we ons bereik groter en wordt het toegankelijker voor mensen om iets te doen voor onze stichting. Bovendien steunen we hiermee ook de lokale ondernemers, want met de FlipPas wordt het winkelen in Tiel gestimuleerd.”

Voorzitter van Hart van Tiel Margriet van Heesch: “Wij voelen ons enorm gesteund door de lokale clubs, het is fijn om te horen dat iedereen zo betrokken is bij het welzijn van de stad.”

FlipPas Clubsparen – Voor en door Tiel

Sinds kort biedt de FlipPas het clubsparen aan. Geregistreerde spaarders kunnen binnen het FlipPas account aangeven dat zij voor een club, stichting, vereniging of ander lokaal goed doel willen gaan sparen. Hiermee wordt de helft van de gespaarde punten gedoneerd aan het gekozen spaardoel. Kijk voor meer informatie op www.flippas.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden