Zomer Challenge bij De Bongerd

Tennisvereniging De Bongerd biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers (leeftijd 12+) die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

Beusichem - De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 2 tennislessen/clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor de jeugd (12+) die een zomerstop hebben van een sport of die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €35,-. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met TV De Bongerd, e-mail ledenadministratie@tvdebongerd.nl.

Voor meer informatie over TV De Bongerd zie www.tvdebongerd.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden