Active leden van de Oudheidkamer plaatsen een reproductie, rechts op de foto stadshistoricus Peter Schipper van wie het idee afkomstig is
Active leden van de Oudheidkamer plaatsen een reproductie, rechts op de foto stadshistoricus Peter Schipper van wie het idee afkomstig is (Foto: Marjon de Lange)

Met Pen en Penseel door Tiel

Tiel - Met pen en penseel door Tiel is een openlucht tentoonstelling door de binnenstad van Tiel langs tien punten in de stad waar een grote reproductie van een kunstenaar uit het verleden is geplaatst om een kijkje te nemen in het Tiel van toen en nu. De borden met de reproducties zijn kado gedaan door de Tielse Oudheidkamer die 13 mei 2021 haar 120ste verjaardag viert. Op Hemelvaartsdag en in alle komende weekenden (tot en met de open monumentendag in september 2021) kan men om 14.30 uur de wandeling maken onder leiding van een gids. De wandeling kan ook individueel gemaakt worden maar met een stadshistoricus als gids krijgt men uiteraard veel achtergrondinformatie. Aanmelden via de website: www.oudheidkamer-tiel.nl. Er is ruimte voor 10 belangstellenden per wandeling, de wandelingen beginnen altijd om 14.30 uur. Op Hemelvaartsdag worden er 3 wandelingen gehouden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden