<p>Achter van Links naar rechts Joris Drent, Bert Romein, Rick, Youri Romein. Voor van links naar rechts Timo en Jayden.</p>

Achter van Links naar rechts Joris Drent, Bert Romein, Rick, Youri Romein. Voor van links naar rechts Timo en Jayden.

(Foto: Emmely van Andel)

Kansen geboden aan Kans Voetbal

Bij Kans Voetbal zijn de jongens al enkele maanden hard aan het trainen. Hierbij werd er gebruik gemaakt van geleend materiaal en trainde iedereen in zijn eigen en dus verschillende kleding. Op zaterdag 8 mei liep iedereen echter ineens in dezelfde, prachtige tenues, gesponsord door GMB. 

IJzendoorn  - Tijdens de training kwam al het aangeleerde terug in één groot voetbalspel. Hierbij werd er gebruik gemaakt van gloednieuwe pionnen en prachtige ballen, op maat, voor zowel de kleinere als de grotere voetballers. Dit is mogelijk gemaakt door de sponsoring van JD Autotechniek, van Elst straatwerken, DSA Logistiek en Driestroomhuis Vajana. Om al dit nieuwe materiaal makkelijk te verplaatsen en op te bergen, heeft Paultje Poets een handige kar ter beschikking gesteld. 

Na de training was het nog niet afgelopen voor de voetballers en moesten ze door, stichting Jeugd Doen Bewegen Neder-Betuwe zorgde dat ze dit konden door middel van wat lekkernijen. Vanuit de handen van de voetballers hebben alle sponsors namelijk een mooi boeket van Bloem & Zo gekregen, om hen te bedanken.

Middels deze weg willen we alle bovenstaande sponsors hartelijk bedanken en ook Rick Sports in Druten voor de levering van de materialen.

Wil je er ook zo mooi bij lopen, ben je tussen de 6 en 20 jaar en heb moeite om in een regulier team te voetballen? Dan ben je van harte welkom om een keertje mee te komen trainen bij Kans Voetbal. De trainingen zijn op zaterdagochtend tussen 9 en 12 uur. Hiervoor en meer info kun je contact opnemen via info@kansvoetbal.nl, op het nummer 06-22029163 of kun je kijken op www.kansvoetbal.nl. 

Locatie: velden van sportpark de Hoeken in IJzendoorn.. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden