Foto:

Private lease populairder dan ooit

Onder particulieren is het leasen van een auto ontzettend populair geworden. Sinds de start van de coronacrisis zien steeds meer particulieren de voordelen in het leasen van een auto in plaats van deze zelf te bezitten. Alleen al in de eerste helft van 2020 steeg het aantal private leaseauto’s met 7,5 procent.

Regio In veel gevallen is het private leasen van een nieuwe auto goedkoper dan een nieuwe auto kopen. Helemaal bij actiemodellen is het vaak interessanter om te private leasen. Dit komt onder andere doordat leasemaatschappijen groot inkopen: zowel auto’s als de verzekeringen kunnen zij voordelig inkopen.

De populariteit van private lease is vooral te danken aan de gemakken die het met zich meebrengt. Met een private leasecontract kiest de berijder voor zekerheid en gemak; iedere maand is exact duidelijk wat de autokosten zijn. Pechhulp, onderhoud en schades zijn inbegrepen bij het maandtarief.

Juist nu is een goed moment om over te stappen op private lease. De Waal Autogroep organiseert van 20 t/m 31 mei de Voorraadvoordeel 10 daagse. In deze periode zijn de private leasetarieven scherper dan ooit. Al vanaf € 279 stapt men in een gloednieuwe auto, zoals de ruime ŠKODA FABIA COMBI.

Bekijk het volledige aanbod op voorraadvoordeel.nl/private-lease

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden