<p>Wendy Bosboom, lid Raad van Bestuur, markeert de start van het VSB met de overhandiging van felicitaties en een taart.</p>

Wendy Bosboom, lid Raad van Bestuur, markeert de start van het VSB met de overhandiging van felicitaties en een taart.

(Foto: )

Belangrijke verpleegkundige stem verenigt in ziekenhuis Rivierenland

Dit jaar kent 12 mei, traditiegetrouw de Dag van de Verpleging, een extra feestelijk tintje in Ziekenhuis Rivierenland. Vanaf deze dag is in het ziekenhuis de stem van de verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgende verenigt in een Stafbestuur en een Verpleegkundig Platform. 

Tiel - Het Verpleegkundig Staf Bestuur ontwikkelt samen met de Raad van Bestuur en de medische staf het (verpleegkundig) beleid. 

Met een Verpleegkundig stafbestuur wordt de stem van de verpleegkundige en verzorgende beroepsgroep steviger. Een beroepsgroep die leiderschap neemt over haar eigen ontwikkeling, inspraak heeft en regie over het eigen werk voert. Een beroepsgroep die onmisbaar is in de zorg. Dat heeft de afgelopen 1,5 jaar met Corona wel meer dan duidelijk gemaakt. 

De stem van alle verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden in ziekenhuis Rivierenland wordt samengebracht in het Verpleegkundig Platform. In het platform gaan verpleegkundigen met elkaar het gesprek aan over onderwerpen als het verbeteren van de kwaliteit van zorg, de balans tussen technologie en aandacht voor mensen, standaardisering van zorg,  als ook het professionaliseren van het verpleegkundig vak. De Raad van Bestuur en Raad van Toezicht feliciteren de verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden in Ziekenhuis Rivierenland van harte.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden