Logo zakengidstiel.nl


Pedagogisch medewerkers Kinderopvang KaKa: Nafisa, Shanna en Kim (KDV Bataaf), Marije en Valerie (KDV Carltje), Laura en Jonne (KDV Cingelplein) en  Piramide trainer Josine
Pedagogisch medewerkers Kinderopvang KaKa: Nafisa, Shanna en Kim (KDV Bataaf), Marije en Valerie (KDV Carltje), Laura en Jonne (KDV Cingelplein) en Piramide trainer Josine (Foto: Kinderopvang KaKa)

Supertrots op Piramide Certificaat

Tiel - Yes, het certificaat is binnen! Woensdag 9 juni. Vrolijke gezichten bij pedagogisch medewerkers van Kinderopvang KaKa, regio Tiel en omstreken. Zij hebben het certificaat Piramide Methode behaald. Na ruim een jaar waarin in verband met corona trainingen uit hebben moeten stellen, online hebben moeten geven en ook de groep op hebben moeten splitsen in kleine groepjes. De deelnemers hebben zich heel flexibel en meedenkend opgesteld. Echt toppers die het toch maar hebben gefikst in een tijd met heel veel onzekerheden (gesloten, weer open maar ouders die niet binnen mogen komen, collega’s in quarantaine etc).

Kinderdagverblijven (KDV) en peuteropvang-locaties (POV) van Kinderopvang KaKa werken met de methode Piramide. Een methode waarbij de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. De piramide-activiteiten zijn speels en uitdagend van opzet en hebben altijd een doel voor ogen. Dit kan zijn op het terrein van taalontwikkeling, rekenontwikkeling, bewegen & dansen maar zeker ook op het terrein van de persoonlijke ontwikkeling en het omgaan met anderen. De activiteiten zijn verwerkt in thema’s die dicht bij het kind staan zoals de seizoenen maar ook ‘boem tringeling’ (thema verkeer) en ‘wat doe ik aan’ (thema kleding).

We zijn trots op deze kanjers. Samen met hun collega’s op de Tielse locatie KDV Bataaf, in Beesd KDV Cingelplein en in Cothen KDV Careltje gaan zij Piramide nog meer vormgeven.

Wilt meer weten over kinderopvang Kaka en haar locaties? Neem een kijkje op www.kaka.nl.

Meer berichten