Logo zakengidstiel.nl


Bekende artiesten tijdens Culemborg Bijvoorbeeld

Vrijdagavond was het ontzettend druk op de parkeerplaats bij de Jachthaven in Culemborg. Immers op de affiches stond dat niemand minder dan John den Bever en André Hazes naar Culemborg zal komen om hun bekende liederen ten gehore te brengen.

CULEMBORG - Het was voor de aanwezigen lang wachten voordat de bekende artiesten hun opwachting kwamen maken. Ondertussen werden de aanwezigen bezig gehouden met disc-jockies van drive-in The Skihut. Die zorgden voor een non-stop programma met tussen door optredens van eigen artiesten.

Tegen kwart over elf werd het lange wachten gehonoreerd en trad John den Bever voor een uitzinnige menigte uit, die blij waren dat hun artiest op het podium stond. Nog groter was het enthousiasme toen niemand minder dan André Hazes jr optrad, maar dat was echt wel laat. Rond het middernachtelijke uur trad hij op.

De meer dan duizend toeschouwers hebben genoten van de muziek van de skihut en de bekende artiesten John den Bever en André Hazes jr. Een mooie start van het driedaagse feest rond Culemborg Bijvoorbeeld. (Foto's: Theo van Dam)

Reageer als eerste
Meer berichten