Logo zakengidstiel.nl


Vakantie Bijbel Week in Lienden

LIENDEN - Tijdens de laatste week van de zomervakantie kunnen de kinderen in Lienden een avontuurlijke tocht maken. Dit jaar staat de Vakantie Bijbel Week (VBW) namelijk in het teken van survival. Vanaf dinsdag 15 augustus is er ’s morgens voor kinderen een programma en ’s avonds voor tieners vanaf 13 jaar en voor volwassenen.

Ook dit jaar worden er weer twee witte tenten naast de kerk aan de Papestraat in Lienden opgebouwd. Kinderen kunnen zich op dinsdagmorgen 15 augustus vanaf 9.00 uur inschrijven voor de VBW. Tot en met vrijdag de 18e augustus is er iedere dag een programma voor kinderen tussen 9.30 en 12.00 uur. Op donderdag duurt het programma lekker lang, tot 13.30 uur en worden er pannenkoeken gegeten.

Avondprogramma
Niet alleen ’s morgens bruist het deze week in Lienden, maar ook ’s avonds is er vanaf 19.00 uur een uitdagend programma speciaal voor jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen. Op dinsdag wordt het Liendense Straten volleybaltoernooi weer georganiseerd. De woensdagavond staat er een survivaltocht op het programma onder de noemer ‘Expeditie Simson’. Donderdag is er voor de tieners vanaf 19.00 uur TEENevent en om 19.45 uur begint de creatieve avond voor jongeren van 16 jaar en volwassenen.

Reageer als eerste
Meer berichten