Maatjes gezocht.
Maatjes gezocht. (Foto: Oranje Fonds.)

Maatjes voor dorpen gemeente Buren gezocht

Het Oranje Fonds is op zoek naar maatjes voor Welzijn Rivierstroom uit de verschillende dorpen in de gemeente Buren. Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden.

Buren - Omdat de vraag op dit moment groter is dan het aanbod, is er bij Welzijn Rivierstroom een wachtlijst. Het Oranje Fonds vindt dat daar snel verandering in moet komen en voert daarom vanaf 30 oktober drie weken lang campagne om voor projecten als het maatjesproject van Welzijn Rivierstroom nieuwe vrijwilligers te vinden. Iedereen die maatje wil worden kan zich aanmelden op www.maatjesgezocht.nl.

Welzijn Rivierstroom zoekt vrijwilligers voor verschillende soorten maatjes:

Zoals iemand die het leuk vindt om regelmatig een bezoekje te brengen aan het National park de Hoge Veluwe, iemand die het leuk vindt om met iemand de aquarelleren, iemand die wil wandelen om even haar zorgen te vergeten, iemand die chronisch ziek is maar zijn contacten en activiteiten wil uitbreiden omdat hij zo verlegen is, iemand te helpen met de boodschappen omdat degene slechtziend is.

Als vrijwilliger is het heel leuk om een maatje te zijn, samen spreek je eens in de week of veertien dagen af, om samen vooral gezellig dingen samen te doen, interesses te delen en vooral te genieten van het leven. Als vrijwilliger krijg je er veel voor terug.

Meer berichten
Shopbox