Logo zakengidstiel.nl


Foto: Leo van Velzen

Dansvoorstelling Inside Out doet Agnietenhof aan

Na een succestour in 2015 langs volle zalen, lovende recensies in de pers, enthousiaste reacties van bezoekers en een nominatie komt Inside Out van het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst in 2018 terug. Op 1 februari is Inside Out te zien in Schouwburg Agnietenhof in Tiel.

Tiel - Choreografe Conny Janssen liet zich voor Inside Out inspireren door de term Exploded Drawings, driedimensionale constructietekeningen en de gedachte dat iets moet worden opengebroken om te ontdekken wat achter de façade speelt. Het zijn metaforen voor systemen maar ook voor de soms dwingende dynamiek binnen groepen mensen.

Conny Janssen ziet het opnieuw uitbrengen van bestaand werk als een kans om repertoire verder te ontwikkelen. Niet alleen andere dansers, ook emotionele afstand en de ervaring van nieuwe creaties beïnvloeden de manier waarop zij haar eigen werk bekijkt. De hernieuwde versie van Inside Out is daarom geen nostalgische terugblik, maar het resultaat van een vitaal nieuw creatieproces met andere dansers en ruimte voor nieuwe keuzes.

Naast een dansersensemble bestaande uit jonge talenten en bekende gezichten, stelt Conny Janssen voor Inside Out een verrassend muzikaal gezelschap samen

Speellijst & tickets via: bit.ly/INSIDEOUT18

Meer berichten

Shopbox