Logo zakengidstiel.nl


De tentoonstelling is voor iedereen toegankelijk. (Foto: Arthur Beuns)
De tentoonstelling is voor iedereen toegankelijk. (Foto: Arthur Beuns) (Foto: Arthur Beuns)

Ruim 800 vogels op 53ste vogeltentoonstelling

Ruim 800 vogels zijn deze week te zien op de jaarshow van de Tielse Vogelliefhebbers Vereniging.

TIEL - Een hoop gezang en getjilp klinkt deze week in Tiels clubgebouw de Brasem: op deze locatie presenteert de Tielse Vogelliefhebbers Vereniging (TVV) namelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag haar jaarlijkse vogelshow. De 53ste Nationale Tentoonstelling inmiddels. De nieuwe voorzitter Wim van den Heuvel is blij en trots op de vele deelnemers vrijwilligers en leden om hun inzet bij de 53ste Nationale vogeltentoonstelling.Er is door bestuur en de leden hard gewerkt om alles in goede banen te leiden.

Alle deelnemers worden in verschillende wedstrijdklassen door professionele keurmeester beoordeeld. De vogels die volgens de keurmeesters de mooiste zijn, de zogeheten kampioenen, worden tijdens de openingsavond, op donderdag 30 november bekend gemaakt.

De tentoonstelling is voor iedereen toegankelijk tijdens de openingstijden van de show.

De 53ste Nationale vogeltentoonstelling van de Tielse Vogelliefhebbers Vereniging staat 30 november 1 en 2 december in clubgebouw De Brasem aan de Meidoornstraat 8b in Tiel gehouden.

De gratis te bezoeken tentoonstelling is donderdag van 20.00 tot 22.00 uur te zien, vrijdag 1 december van 13.00 tot 22.00 uur en zaterdag 2 december van 10.00 tot 14.00 uur.

Meer berichten

Shopbox