Logo zakengidstiel.nl


Op de foto (van links naar rechts): René Narinx (student ROC Rivor), Tine Reinders (Fairtrade Tiel), Jay Koehein (student ROC Rivor), Roland van Vugt (Stadspromotie Tiel), Jolanda Stoeten-Flach (Fairtrade Tiel) en René van IJzendoorn (Hart van Tiel). (Foto: Paul Nieuwenhuis)
Op de foto (van links naar rechts): René Narinx (student ROC Rivor), Tine Reinders (Fairtrade Tiel), Jay Koehein (student ROC Rivor), Roland van Vugt (Stadspromotie Tiel), Jolanda Stoeten-Flach (Fairtrade Tiel) en René van IJzendoorn (Hart van Tiel). (Foto: Paul Nieuwenhuis) (Foto: Paul Nieuwenhuis)

Winkelen met vernieuwde City Tiel app

Het is vaak een hele puzzel, die cadeautjes in de feestmaand december. Vooral als u eerlijke en duurzame producten zoekt. Gelukkig vindt u in de vernieuwde City Tiel app de winkeliers die daar bewust mee omgaan. Betaalbare kleding vinden die onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt wordt, is vaak niet zo gemakkelijk. Toch zijn deze nu makkelijk te vinden met de City Tiel app.

Tiel - Op vrijdag 1 december is officieel de vernieuwde ´City Tiel app´ gelanceerd. Of u nu een restaurantje zoekt, het laatste nieuws uit Tiel wil lezen, een winkel zoekt, een activiteit voor de avond of een bed voor de nacht, u krijgt op al deze vragen antwoord via de gratis te downloaden app.

Kroegentocht

De afgelopen drie maanden hebben Jay Koehein en René Narinx, twee ICT studenten van ROC Rivor middels hun stageproject bij het Praktijklab, gewerkt aan een vernieuwde app voor Tiel. En het resultaat mag er wezen. Op initiatief van voornoemde studenten kent Tiel, naast een overzicht van ‘FairTrade’ winkeliers, nu een echte kroegentocht. Diverse kroegen en cafés, gevestigd op Het Plein en Korenbeursplein, zijn nu overzichtelijk bij elkaar gezet en via Google maps terug te vinden.

Ook zijn alle voorstellingen van het nieuwe cultuurgebouw Zinder en die van Schouwburg- & Filmtheater Agnietenhof terug te vinden in de vernieuwde app.


FairTrade Route app

De CityTiel app wordt in de nabije toekomst doorontwikkeld. Momenteel wordt hard gewerkt aan een FairTrade Route App onder het motto: Tiel (H)eerlijke Hanzestad. Deze educatieve, moderne stadsroute leidt de Tielse bezoeker straks langs diverse ondernemingen en plekken in Tiel en legt de link tussen handelsstad Tiel en Eerlijke Handel.

Tielse FairTrade ondernemingen zullen zichtbaar zijn binnen deze stadswandeling. Opgezet door de werkgroep Fairtrade Gemeente Tiel, zal dit in coproductie met de studenten van ROC Rivor de finishing touch krijgen.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox