Logo zakengidstiel.nl


Bizar cadeautje voor de kinderen van ISC

“Tja, dat hadden jullie niet gedacht hè?” waren de woorden van sinterklaas toen de kinderen van ISC hun cadeautje uitpakte.

Tiel - Nadat de jeugdspelers met hun ouders waren verzameld in de kantine van ISC werden ze per team uitgenodigd bij de Sint. De kinderen kletst met Sint over bizarre, gezellig en leuke situaties in en buiten het veld. Zo wist Sint te vertellen dat Thijs net zo linksbenig is als zijn vader Jilles (al loopt Thijs sneller dan papa), Jordi doordeweeks traint in Midden Meer en in de weekend keept bij ISC, Suus de prinses van het team is, Tim altijd dorst heeft. Na 3 minuten voetballen neemt hij even pauze om wat te drinken bij zijn moeder en Kay, die net begonnen is met voetballen al heel wat ballen uit de goal heeft gehouden. Het bezoek bij de Sint werd beloont met pepernoten en een cadeau. Toen alle kinderen het cadeau uitgepakt hadden bleek dit niet zomaar een cadeau te zijn, maar een puzzelstuk. Sommige kinderen vroegen zich dan ook af wat ze hier mee moesten doen.

“Nou, puzzelen”, zei de Sint. Alle teams gingen aan de slag, ieder met hun eigen puzzel. Bij het oplossen van de puzzel werd al snel duidelijk dat dit een aanwijzing was voor het vinden van de cadeautjes. Er werd nagedacht, gezocht en…. gevonden!

Yes, alle kinderen hadden hun cadeau, een bidon van ISC!

Meer berichten

Shopbox