Logo zakengidstiel.nl


Het brugklasgebouw is woensdag 29 november officieel geopend.
Het brugklasgebouw is woensdag 29 november officieel geopend.

Geslaagde opening van brugklasgebouw

Het brugklasgebouw van O.R.S. Lek en Linge, vestiging de Lingeborgh, is woensdag 29 november officieel geopend door wethouder Wiendels van de gemeente Geldermalsen en door brugklasleerlingen Lyanna, Wessel, Brian, Megan, Jo-Ann en Dean.

Geldermalsen - Jos Ewes, hoofd Financiën en tevens projectleider van de bouw van het brugklasgebouw van de Lingeborgh heeft aan de genodigden het proces van de wens van nieuwbouw tot het definitieve gebouw aan de genodigden verteld. Joost van Rijn, directeur-bestuurder O.R.S. Lek en Linge dankte alle betrokkenen voor hun inzet en met het behalen van dit prachtige resultaat. Niko Wiendels, wethouder onderwijs voor de gemeente Geldermalsen, hield een mooie speech over de Lingeborgh en het belang van een kwalitatief goede school in de gemeente Geldermalsen. Samen met de leerlingen opende hij het gebouw op ludieke wijze door met deze leerlingen door een blauw papieren scherm in een lokaal de toekomst in te stappen. In dit lokaal presenteerde de Lingeborgh haar blended onderwijs met iPads.

Van der Vlies: ''Wij zijn zo blij met het prachtige gebouw! Het is een schot in de roos als ik hoor hoe fijn onze leerlingen het naar hun zin hebben. Nu de gebouwen en ons buitenterrein af zijn, kunnen we zorgen voor nog beter onderwijs. Daar gaat het om.''

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox