Winnaar Parel 2017: Vokatus.
Winnaar Parel 2017: Vokatus. (Foto: Jasper Geelen )

Bandwedstrijd Parel van de Betuwe gaat van start

Betuwse bands en artiesten konden zich tot 1 januari jongstleden aanmelden voor de 29e editie van de Parel van de Betuwe. Inmiddels is alle ingestuurde muziek beluisterd en zijn er 8 bands geselecteerd om mee te doen aan de Parel van de Betuwe 2018!

Culemborg - De deelnemers van deze editie zijn: EgoTwister, Quicksilver Fridays, Switch, Viper 3.0, Scarlet Rose, Herohands, Indesicion en Wille.

De Parel van de Betuwe gaat van start met de Kick-off op vrijdag 9 februari. Zoals elk jaar zullen er weer diverse workshops gegeven worden aan de deelnemende bands. De bands volgen de workshops in Zinder om vervolgens naar Stadscafé Hexagon te verplaatsen waar een optreden is van Vokatus en aansluitend een jamsessie plaats zal vinden. Vokatus won vorig jaar de Parel van de Betuwe met hun mix van space rock, acid rock en indie en speelde op het McBlossom podium op Appelpop 2017.


Voorrondes

De voorrondes van de Parel van de Betuwe zullen dit jaar plaatsvinden op vrijdag 2 maart in het Wapen van Lienden en zaterdag 10 maart in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Tijdens deze voorrondes gaan de bands de muzikale strijd aan om zich te plaatsen voor de finale die zaterdag 21 april in Zinder gepresenteerd wordt.

parelvandebetuwe.nl

Meer berichten