Het is nooit te vroeg om met muziek te beginnen en daarom zijn er speciaal voor peuters en kleuters cursussen muziek en dans.
Het is nooit te vroeg om met muziek te beginnen en daarom zijn er speciaal voor peuters en kleuters cursussen muziek en dans.

Start nieuwe voorjaarscursussen bij Zinder Educatie

In januari 2018 starten de nieuwe cursussen van Zinder Educatie. Van dansen, muziek maken en toneelspelen tot tekenen, schilderen en beeldende kunst. Er zijn lessen voor iedereen. Voor de meeste cursussen is ervaring geen vereiste, het gaat tenslotte om het plezier!

Tiel - Speciaal voor kinderen biedt Zinder Educatie een uiteenlopend aanbod van cursussen in de categorieën 0 tot en met 6 jaar, 6 tot en met 12 jaar en 12 tot en met 18 jaar. Het is nooit te vroeg om met muziek te beginnen en daarom zijn er speciaal voor peuters en kleuters cursussen muziek en dans. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen aan de slag met theater, KinderDansYoga of Atelier 3D. Jongeren mogen meedoen aan de filmklas, hiphop of sneltreinproductie, maar zijn ook welkom in het atelier, waar zij deel kunnen nemen aan de cursus Handlettering of Grote Meesters.

Gemeente Tiel is vanaf 1 februari 2018 aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds maakt het mogelijk voor kinderen (4 tot 18 jaar) uit gezinnen die minder te besteden hebben, gratis lessen te kunnen volgen bij o.a. Zinder Educatie. Denk hierbij aan cursussen muziek, dans, theater en beeldende kunst. Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld. Aanvragen bij het Jeugdcultuurfonds worden gedaan door onafhankelijke intermediairs. Indien ouders of verzorgers in aanmerking willen komen voor gratis lessen voor hun kinderen kunnen zij contact opnemen met Josje Doorenbosch, beleidsmedewerker Sociaal Domein gemeente Tiel, JDoorenbosch@tiel.nl, 0344-637377. Zij brengt hen in contact met een intermediair die een aanvraag in kan dienen. Kijk voor meer informatie over het Jeugdcultuurfonds op www.tiel.nl.


Cursussen voor volwassenen

Speciaal voor 50-plussers biedt Zinder Educatie dan ook danscursussen, zoals klassiek ballet. Bij Rockin'old School draait het juist om de muziek. Iedereen boven de 55 jaar mag meedoen, van beginners tot gevorderden.

Bekijk het volledige aanbod en meld je aan voor een proefles via www.zinder.nl.

Meer berichten