Huub en Ingrid Oostendorp (Kookwinkel Oostendorp) tonen de Kenwood keukenmachine en de Global snijset. Beide ter waarde van maar liefst 525 euro. De winnaar mag kiezen uit een van deze prachtige prijzen. (Foto: foto Janet Kooren)
Huub en Ingrid Oostendorp (Kookwinkel Oostendorp) tonen de Kenwood keukenmachine en de Global snijset. Beide ter waarde van maar liefst 525 euro. De winnaar mag kiezen uit een van deze prachtige prijzen. (Foto: foto Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

FlipPas-prijzenpartner Oostendorp laat winnaar kiezen

De eerste FlipPas-prijzenpartner voor het nieuwe jaar is Kookwinkel Oostendorp. En dit keer met een keuze uit twee prijzen: een Kenwood keukenmachine of een Global snijset. Beide ter waarde van maar liefst 525 euro. De keuze is aan de winnaar.

Tiel - Waarom Ingrid Oostendorp een keuze biedt, lijkt misschien wat gemakzuchtig. Maar wie het assortiment van de winkel kent, weet dat er zoveel te kiezen valt, dat zelfs het kiezen van twee prijzen al een lastige was. De merken die de winkel voert, zijn heel divers. Er is voor ieder wat wils. "Vorige keer hebben we een set keukenapparaten van SMEG als prijs beschikbaar gesteld, dus nu kiezen we voor iets anders", vertelt Ingrid. "En omdat niet iedereen misschien een professionele messenset nodig heeft, hebben we een Kenwood keukenmachine als alternatief."


Snijsnet

De Global snijset bestaat uit een prachtig messenblok, gevuld met professionele messen en een aanzetstaal en daarbij een mooie snijmat. De Japanse messen zijn van een hoogwaardig materiaal, het door fabrikant Yoshikin gepatenteerde 'CROMOVA 18 Stainless Steel'.

Keukenmachine

De Kenwood keukenmachine heeft veel extra's en staat bekend om zijn gebruiksgemak, design en veelzijdigheid. De machine kan voor simpele en ingewikkelde recepten worden, 'de ideale hulp in de keuken'. "We denken dat we met deze keuze een mooie prijs beschikbaar stellen voor de FlipPas-houders."

Kookwinkel Oostendorp ontwikkelt zich, zelfs bij een honderdjarig bestaan, nog steeds verder tot dé plek voor al je kookvragen. Er worden workshops georganiseerd, van broodbakken tot pasta maken en er zijn geregeld bijzondere evenementen te bezoeken. "We hebben dit jaar ons honderdjarig bestaan gevierd en dus ook nog de nodige feestelijke acties gehouden."

De komende weken worden er interessante nieuwe FlipPas-deelnemers in Tiel bekend gemaakt, volg de Facebookpagina voor de nieuwste berichten.

Meer berichten