Nieuwe eigenaar voor 3 Zussen en Tres

ETTEN-LEUR – Met ingang van 1 april aanstaande neemt Meyer Beheer B.V., gevestigd te Etten-Leur, restaurant '3 zussen Tiel' en 'Tres Tapas' in Tiel over.

Beide populaire horecazaken zijn gevestigd in het historische pand 'Bellevue' aan de Waal. De oude buitensociëteit aan de Ophemertsedijk dateert uit 1842 en heeft een terras op de dijk met uitzicht over de Waal. Bij de 3 zussen kan men terecht voor de lunch, het diner, maar ook genieten van het shared dining concept. Het pand heeft een grote en spectaculaire zaal voor zakelijke meetings, feesten en partijen. Tres Tapas, gelegen in het souterrain van Bellevue staat bekend om haar bourgondische tapas. Bij beide zaken staat gastvrijheid centraal.

Ander concept

Met deze overname bouwt Meyer Beheer haar positie binnen de branche verder uit. Zowel het type bedrijf en de mate van gastvrijheid van restaurants 3 Zussen, Tres Tapas en Meyer Beheer B.V. sluiten goed bij elkaar aan. Mandy de Jongh (dochter van de huidige eigenaar) en haar partner Jordy Picauly, zullen de komende maanden nauw betrokken blijven bij de bedrijfsvoering van de restaurants. Op termijn zal gekeken worden naar het doorvoeren van een ander horeca concept. De Jongh gaat zich richten op zijn andere filialen van de 3 Zussen en Tres Tapas & Winebar, waaronder de nieuwste vestiging in Veenendaal. Ook zal familie De Jongh nieuwe vestigingen van Tres Tapas & Wine bar gaan openen. Tevens wordt er gewerkt aan een franchise concept.

www.meyerbeheer.nl
www.3zussentiel.nl
www.trestiel.nl

Meer berichten
Shopbox