Foto: Renée Lankwarden

Odensehuis Culemborg houdt open huis

Op zaterdag 24 maart viert het Odensehuis Culemborg haar één-jarig bestaan met een Open Huis.

Culemborg - Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om met ons taart te eten, te ervaren wat het Odensehuis precies inhoudt of gewoon voor informatie.

In maart 2017 opende het Odensehuis Culemborg voor het eerst haar deuren op de maandagochtend. Iedereen die te maken heeft met geheugenproblemen of beginnende dementie werd warm onthaald aan de koffietafel voor een goed gesprek en contact met mensen die hetzelfde meemaken. Er was meteen belangstelling voor deze nieuwe voorziening in Culemborg.

''Inmiddels is er een hechte groep deelnemers ontstaan, en sinds september zijn we ook op donderdagmiddag open.'' Er wordt geëxperimenteerd met allerlei activiteiten zoals stadwandelingen, muziek, creatieve workshops, bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut, lezingen etc.

Wethouder Joost Reus zal om 11.15 uur de opening verrichten van deze open dag, waarna Renée Lankwarden wat zal vertellen over het ontstaan en de activiteiten van het Odensehuis. Tijdens twee zangworkshops van Martijn Nanninga kan iedereen ervaren hoe een activiteit in het Odensehuis eruit kan zien. Iedereen is welkom in de Ridderstraat 4 tussen 11 en 15 uur op zaterdag 24 maart.

Meer berichten
Shopbox