Het eerste exemplaar werd aangeboden aan wethouder Niko Wiendels.
Het eerste exemplaar werd aangeboden aan wethouder Niko Wiendels.

Welzijn West Betuwe presenteert magazine

Mieke uit Ophemert, Anna en Kees uit Vuren, Thea uit Beesd, opa en oma Veld uit Vuren, het Helicon in Geldermalsen. Wat hebben deze namen met elkaar gemeen? Ze spelen de hoofdrol in vijf persoonlijke, inspirerende verhalen in het Mantelzorg Magazine van Welzijn West Betuwe.

Geldermalsen - Naast herkenbare en motiverende verhalen, staan er ook veel tips en adviezen in het Mantelzorg Magazine. Tips voor mantelzorgers, mensen die mantelzorg krijgen én voor vrienden, buren of collega's van mantelzorgers. "Want hun rol is groot", zegt Marco Westerlaak, directeur van Welzijn West Betuwe. "De omgeving kan een mantelzorger ontzorgen, voor even of structureel. Zorgen doe je samen."

Welzijn West Betuwe heeft drie mantelzorgconsulenten die de weg weten in het woud aan voorzieningen en regelingen voor mantelzorgers. "Er kan vaak meer dan je denkt", zegt consulent mantelzorg Pieter van der Keur daarover. Om de mantelzorgconsulenten letterlijk zichtbaarder te maken, zijn zij voor één keer covermodel voor het Mantelzorg Magazine.
Het magazine valt binnenkort in elke brievenbus in de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen. En komt u een van de mantelzorgers uit het magazine tegen in uw buurt? Geef ze dan een compliment of schouderklopje.

www.welzijnwestbetuwe.nl

Meer berichten