Kinderen in de basisschoolleeftijd hebben elk jaar zichtbaar plezier in het meelopen. (Foto: Jan Bouwhuis)
Kinderen in de basisschoolleeftijd hebben elk jaar zichtbaar plezier in het meelopen. (Foto: Jan Bouwhuis) (Foto: Jan Bouwhuis)

Kindercorso mikt weer op honderd kinderen

Het Fruitcorso beleeft op 19 april zijn feestelijke jaarlijkse aftrap in schouwburg Agnietenhof in Tiel, maar dat betekent ook dat het Kindercorso van start gaat. De commissie Kindercorso haalt alles uit de kast om ook nu weer ongeveer 100 kinderen mee te laten lopen in de stoet.

Tiel - Zo worden er flyers gemaakt en uitgedeeld op scholen.
Het Kindercorso is al jaren niet meer weg te denken uit de corsostoet van grote wagens en jeugdwagens. Kinderen in de basisschoolleeftijd (tot en met 12 jaar) hebben elk jaar zichtbaar plezier in het meelopen met zelf versierde karretjes, fietsen en kleine en grotere kunstwerken.
Meedoen kan individueel maar ook in een groep. Deelnemen kost 5 euro en bij betaling op de plakdag krijgen kinderen meteen een corso T-shirt.
De jeugd wordt geholpen, want er zijn ophaaldagen van producten. En op zaterdag 26 mei is er zelfs een speciale Kindercorsoschool in de kindercorsohal aan de Papesteeg in Tiel (13.00-14.30 uur). Ook ouders/verzorgers zijn dan van harte welkom. Graag aanmelden via kindercorso@fruitcorso.nl

Het Fruitcorso vindt plaats op zaterdag 15 september. De kunstwerken van het Kindercorso zijn daarna en ook nog op zondag en maandag te zien op het tentoonstellingsterrein.

Opgeven via formulier op site: www.fruitcorso.nl

Meer berichten