Foto: Janet Kooren

Maandprijs FlipPas: Lekker chillen op de longchair

De maandprijs van april werd mogelijk gemaakt door De Woonstee in Tiel. Vorige week mocht de winnares Mandy Briene een prachtige longchair met een winkelwaarde van maar liefst 1.000 euro in ontvangst nemen. Zoontje Bentley van bijna 7 weet al wat zijn favoriete nieuwe plek in huis wordt om 'lekker te chillen'.

Tiel - Arjan Schaap van De Woonstee is zelf verhinderd, maar Laura van Driesten neemt deze leuke taak van hem over. “De FlipPas is een mooi systeem, mensen vinden het toch altijd erg leuk om te sparen en het is leuk om je klanten iets extra’s te kunnen geven,” vindt ze. Mandy Briene is zelf heel erg blij met de FlipPas. “Ik kreeg hem direct in het begin, toen we een keer bij de Foodmaster waren. Ik gebruik hem overal waar het maar kan, ik vind het echt superleuk.”

Veel keuze

Haar zoontje heeft de nieuwe longchair al direct ontdekt en probeert uit wat het lekkerste is, zitten of liggen. Mandy is in Tiel geboren. “Ik vind het leuk in Tiel, je kunt er fijn winkelen en we wonen dicht bij het centrum. Iedere zaterdag lopen we met zijn drieën wel even de stad in. De FlipPas is een mooie manier om de plaatselijke ondernemers te steunen, je voelt je zo toch meer verbonden met de stad en ik merk dat het steeds verder groeiende is. De gewonnen longchair past ook heel mooi bij haar inrichting. “De meubels in deze winkel zijn echt prachtig. En er is zoveel keus!”

Totaalaanbod

Sinds 2000 is De Woonstee al gevestigd in Tiel. Achter ieder hoekje vind je weer een andere ruimte, ingericht met smaakvolle meubels met een robuuste en stijlvol chique uitstraling. De totale winkeloppervlakte is veel groter dan je van buiten zou verwachten. Eigenaar Arjan Schaap is binnenhuisarchitect en zijn vrouw Karin is styliste. Ze voeren een heel eigen collectie in hun winkel. Ze werken samen met diverse Nederlandse bedrijven die meubels speciaal voor hun winkel maken. Van industrieel tot trendy, zoals Arjan zegt: ‘hip klassiek’.

Meer berichten