Serviceadviseurs uit Geldermalsen rekenden in Leusden af met de andere serviceteams. 
Serviceadviseurs uit Geldermalsen rekenden in Leusden af met de andere serviceteams. 

Serviceadviseurs De Waal winnen Audi Twin Cup

Audi Geldermalsen heeft in april de Nederlandse editie van de Audi Twin Cup gewonnen. Het drie man tellende serviceteam mag nu ons land gaan vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in juli in Wenen.

Geldermalsen - De Twin Cup is een jaarlijkse competitie, waar alle officiële Audi dealers aan kunnen deelnemen. Tijdens de Audi Twin Cup worden de teams getoetst op merkbeleving, kennis en vaardigheden. Na een strenge voorronde mochten drie van onze teams (één service en twee techniekteams) naar de finaledag bij Audi in Leusden, waar zij het opnamen tegen 13 andere partijen. Serviceadviseurs Jasper, Edwin en Ton van het serviceteam uit Geldermalsen rekenden in Leusden af met de andere serviceteams.


Pittige vragen

Tijdens de finaledag werden de deelnemers getest op onder andere werkplaatsplanning, commerciële vaardigheden en kennis van softwaresystemen. De teams kregen pittige theorievragen voorgeschoteld, maar werden bijvoorbeeld ook geconfronteerd met complexe storingen.
De uitslag werd in Leusden bekendgemaakt door manager service Audi Nederland Bert van der Berg. In de categorie techniekteams ging de eerste prijs naar een team uit Goes. Ook dit team wordt komende zomer namens Nederland naar Oostenrijk afgevaardigd.

Meer berichten