Heske Groenendaal ondertekend samenwerkingsovereenkomst
Heske Groenendaal ondertekend samenwerkingsovereenkomst (Foto: ROC Rivor - Metaglas )

Metaglas en ROC Rivor bundelen krachten

Tiel - Heske Groenendaal, directeur van Metaglas, ondertekende recentelijk een Publiek-Private Samenwerkingsovereenkomst (PPS Ondernemend Rivierenland) met ROC Rivor in Tiel. Metaglas en penvoerder ROC Rivor zullen de komende vier jaar gezamenlijk vorm en inhoud gaan geven aan de ontwikkeling van ondernemend onderwijs voor studenten van ROC Rivor. Metaglas is al geruime tijd actief betrokken bij ROC Rivor, regelmatig worden er presentaties, bedrijfsbezoeken en excursies georganiseerd. Daarnaast biedt Metaglas verschillende mogelijkheden aan voor stages en werkleertrajecten voor studenten van de school. De reeds bestaande samenwerking heeft de partijen bij elkaar gebracht.

PPS Ondernemend Rivierenland is een Privaat Publiek Samenwerkingsverband waarin bedrijven, instellingen en lokale overheden in regio Rivierenland samen met ROC Rivor ondernemend onderwijs ontwikkelen. Dit samenwerkingsverband is georganiseerd in een vierjarig project. Het is de bedoeling, dat na vier jaar de ontwikkelde producten en diensten verduurzaamd en beschikbaar zijn voor de regio.

In het samenwerkingsverband gaan ruim 50 bedrijven, waaronder Metaglas, onderwijsorganisaties, instellingen en lokale overheden met ROC Rivor de komende vier jaar onderwijs ontwikkelen voor het versterken van de regionale economie en arbeidsmarkt.

Meer berichten