Voice finaliste Melissa Janssen. Via het team van Marco Borsato kwam ze uiteindelijk terecht in de halve finale van the Voice.
Voice finaliste Melissa Janssen. Via het team van Marco Borsato kwam ze uiteindelijk terecht in de halve finale van the Voice. (Foto: )

Voice finaliste komt naar Midzomernacht festival

Tijdens het Midzomernacht festival dat op 29 en 30 juni in Culemborg wordt georganiseerd door Concordia en Pieter Aafjes, zal zaterdag 30 juni worden ingevuld door de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes onder leiding van Arjan Gaasbeek.

Culemborg - Op deze zaterdag avond zal Jason Bouman, begeleidt door een combo en het grote orkest van Pieter Aafjes een deel van het programma voor zijn rekening nemen. In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Zo wist hij zich te plaatsen bij de laatste vier kandidaten in de spannende live finale. Zaterdag 30 juni staat hij op de markt van Culemborg in het programma van Pieter Aafjes. Samen met Voice finaliste Melissa Janssen. Via het team van Marco Borsato kwam ze uiteindelijk terecht in de halve finale van the Voice.

Vrijdag 29 juni een non stop programma van KSM Concordia onder leiding van Henk Houben, met optredens van Pipes &Drums Peasus, popkoor The Happening, de bigband Sweet Blosson Orchestra en zanger Mattheus.

Zaterdag het grote orkest van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes met voor de pauze een licht klassiek programma, dat aan elkaar wordt gepraat door de bekende Nederlandse verhalen verteller Eric Borrias. Aanvang van beide avonden is om 20.00 uur. Dankzij Culemborg 700, het Cultuurfonds en het Ondernemers fonds is toegang gratis.
 

Meer berichten