Foto:

Vrijdag 22 juni: tot 22.00 uur winkelen en entertainment in Lienden

Winkelcentrum Midden Betuwe bestaat inmiddels ruim een half jaar en alle verwachtingen worden overtroffen. Uit de hele regio komen er inmiddels bezoekers Om deze klanten te bedanken organiseren de ondernemers een leuke avond vol entertainment, zomerse sferen en héél veel prijzen.

Lienden - Alle winkels zijn vrijdag 22 juni tot 22.00 geopend. maar juist ook op het terrein is van alles te beleven. Zo is er elk uur een modeshow, draait er een dj, staan er bij alle winkels kraampjes met leuke acties, is er lekker eten en drinken. Uiteraard van de barbecue. Ook is er een spectaculaire stilleto-race, opgeven via liv@jumbo.com of de Facebookpagina van Jumbo Lienden, waarbij er ook prachtige prijzen te winnen zijn. Voor de kinderen is er een springkussen en is Nederlands kampioene mennen Lisanne van Meerten aanwezig om kinderen een stukje met haar en haar pony mee te laten rijden.

Prijzenfestival

Bij besteding van 10 euro in elke willekeurige winkel op het winkelcentrum, 22 juni tussen 18.00 en 21.30, maakt u kans op zeer spectaculaire prijzen, zoals een ballonvaart voor twee personen, een high tea, een cocktailpakket, diner voor 2 personen in het Veerhuis, een complete tuinset, een kledingset, delicatessenpakket, een zonnebril, een glasgeblazen arrangement en diverse cadeaubonnen.
Voor vragen: Harrie Kremers 06-11912585

Meer berichten