Erkend Duurzaam met De Waal Autogroep

Tiel - De Waal Autogroep heeft in mei het certificaat Erkend Duurzaam autobedrijf behaald. Hiermee is bewezen dat zij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

Duurzaam ondernemen past heel goed bij de werkwijze van De Waal. De merken zetten grote stappen in het verduurzamen; Volkswagen heeft de e-Golf die het goed doet in de markt, over enkele maanden staat de eerste volledig elektrische Audi in de showroom, SEAT en SKODA zijn actief bezig met het door ontwikkelen van de aardgas technologie en ook Volkswagen Bedrijfswagens heeft niet lang geleden de volledig elektrische e-Crafter onthuld.

Maar niet alleen wat betreft het modellengamma heeft De Waal zaken op orde. Duurzaam ondernemen betekent ook milieuvriendelijk werken. Zo worden alle smeermiddelen, onbruikbare materialen en versleten banden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van de branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig. Na een jaar worden de certificaten opnieuw beoordeeld.

Meer berichten