Directie Gebr. van Kessel tussen de machines vlnr. Jan de Morée, Tonny de Morée en Jaap Kamp zij zullen u verwelkomen op de vacature dag.         (foto en tekst: Cees Hoogteyling)
Directie Gebr. van Kessel tussen de machines vlnr. Jan de Morée, Tonny de Morée en Jaap Kamp zij zullen u verwelkomen op de vacature dag. (foto en tekst: Cees Hoogteyling) (Foto: )

'Wij ontmoeten u graag op onze vacaturedag'

Op zaterdag 7 juli is er bij de Gebr. Van Kessel, aan de Kornedijk 7a in Buren, een vacature dag. Het bedrijf is onderdeel van de Koninklijke VolkerWessels onderneming. Gebr. Van Kessel is verrassend veelzijdig en heeft de cultuur van een familiebedrijf.

Buren - Gebr. Van Kessel is een moderne bouwonderneming met heel veel ervaring op het gebied van civiele techniek. Algemeen directeur Tonny de Morée: "Wij zijn op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan een leefbaar en vooral bereikbaar Nederland. Wij kunnen veel mensen plaatsen en het lijkt ons mooi mensen die belangstelling voor ons bedrijf hebben de mogelijkheid te geven zich eens vrijblijvend te oriënteren. Wat is er mooier dan daarvoor het bedrijf open te stellen. Ze kunnen eens kijken wat de mogelijkheden zijn binnen onze organisatie." Terwijl we met de drie directeuren over het terrein lopen vertellen ze van de vele mogelijkheden. Ze vragen werkvoorbereiders, uitvoerders, chauffeurs voor alle soorten bedrijfswagens, monteurs, grondwerkers noem maar op. Directeur Jaap Kamp: "De bezoekers zijn welkom en krijgen een rondleiding, met een hapje en een drankje." Vacaturedag van 10.00 uur tot 11.30 uur. Info: www.kessel.nl

Meer berichten