Suzanne van Ommeren is blij met haar nieuwe werkruimte en biedt de bezoekers aan het winkelcentrum een rustmoment.   (Foto en tekst: Cees Hoogteyling)
Suzanne van Ommeren is blij met haar nieuwe werkruimte en biedt de bezoekers aan het winkelcentrum een rustmoment. (Foto en tekst: Cees Hoogteyling) (Foto: )

Suzie's banket voor 'trek in een zalig moment'

Wat zou een winkelcentrum zijn zonder bakker? Het Winkelcentrum Midden Betuwe Lienden heeft Suzie's Banket. Suzanne van Ommeren is de jonge onderneemster. Direct als je de winkel binnen loopt zie je haar slogan: 'Trek in een zalig moment'.

Lienden - Bij het zien van heerlijk gebak en de geur van ovenvers brood, krijg je het gevoel dat het zalige moment is aangebroken. Suzanne: "Omdat ik vanuit huis al gebak maakte, had ik al een klantenkring toen ik hier enkele maanden geleden begon. Thuis had ik veel te weinig ruimte en was ik eigenlijk uit mijn jasje gegroeid. Dit was dan een uitkomst voor me. Wel spannend natuurlijk, maar met de basis die ik had, moest het lukken." Suzanne vertelt over de ruimte die ze heeft gekregen. Hierdoor kan ze zich verder ontplooien. Bezoekers aan het winkelcentrum kunnen gezellig een kopje koffie komen drinken. Zij kunnen er een zalig moment van maken, door er een gebakje bij te nemen. Er staat meer op het kaartje wat op één van de tafels staat. Warme en koude dranken. We zien dat een moeder met haar kind heerlijk genieten van een bordje soep met een belegd broodje. Suzie's banket heeft duidelijk meer dan brood en gebak. www.suziesbanket.nl

Meer berichten