Tieners samen Johnny de Mol en Saar Koningsberger
Tieners samen Johnny de Mol en Saar Koningsberger (Foto: Hans Verleur photo & film)

2 dagen fun, food, festival

Zoelen - Vorige week vond de vierde editie van Triple F plaats bij de Holland Evenementen Groep in Zoelen. Een mini vakantie waarin Fun, Food en Festival centraal staat. Een groep van 125 tieners die normaal gesproken niet op vakantie kunnen waren uitgenodigd. Voor hen is de zomer lang niet zo leuk. “Laura, 15 jaar; In mijn klas gaan alle kinderen naar het buitenland. Ik zit gewoon 6 weken op de groep in Nederland, dus ik ben zo blij met Triple F, dan heb ik toch een beetje vakantie gehad'

In de volle zon, met tropische temperaturen en langs het water, leek het alsof het midden in Spanje was. Het evenementencomplex ligt aan Beldert Beach, een prachtig terrein met honderden activiteiten en kraakhelder water. Voor de tieners stond er direct veel FUN op het programma. Spannende en uitdagende activiteiten, zoals The Killersuf: de langste glijbaan van Europa, glibberen op de Wipeout baan, landspelletjes en codes kraken in de EscaperoomXL. Ambassadeur Johnny de Mol en Saar Koningsberger gingen de spannende activiteiten met de kinderen aan.
“Vandaag gaat het om lachen en even de ellende vergeten, maar als het even kan ga ik zo vaak mogelijk gewoon even luisteren en kletsen met de kinderen. Dat is waar ik mijn vuur vandaan krijg om me voor ze in te zetten. Elke glimlach is er een en alle kleine beetjes helpen.”, zegt Johnny de Mol.

Na de eerste dag vol fun, had iedereen zin in FOOD. Er waren verschillende foodtrucks waar heerlijk gegeten werd. Vanzelfsprekend werd de dag afgesloten met een FESTIVAL, gepresenteerd door ambassadeur Babette van Veen. Miss Brown draaide gezellige plaatjes en de jongeren werden verrast door spetterende optredens van Stepherd & Skinto en Jayh Jawson die een fantastische sfeer creëerden. Voor de tieners die minder zin hadden om te dansen of even wilde afkoelen waren er genoeg andere activiteiten. Zo konden de tieners zich laten optutten door Beautypartner, schminken door Schminkteam Oosterhout , foto’s maken in de FotoBOOTH. Veel jongeren werden verbluft door de trucs van Martijn Martell en Dennis Oosterwold Entertainment van Dutch Magic. In een ontspannend hoekje werden er portrettekeningen gemaakt van de jongeren en konden ze weer helemaal resetten door een massage van Elementaire-massage en Ontspannen Jij. Er hing een onwijs gezellige sfeer waarin iedereen lekker kon dansen, maar ook kon chillen.

Toen de avond ten einde liep was het tijd om het hotel op te zoeken. De reacties van de jongeren toen ze hun hotelkamer zagen bij Van der Valk Hotel Tiel waren onbeschrijfelijk. Zo veel luxe! “Een hotelovernachting, dat hebben wij misschien al honderd keer gedaan, maar de meeste van deze kinderen nog nooit”, aldus Johnny de Mol. En na zo’n warme dag in de verkoelende kamers slapen was voor niemand een straf. Hierdoor was iedereen weer opgeladen om de volgende dag los te mogen met alle wateractiviteiten! Bij de Beachclub stond een fantastische lunch klaar en werd er heerlijk gechilled.

Een minivakantie voor Het Vergeten Kind om blij op terug te kijken!

Meer berichten