De winkel aan de Woerdsestraat in Altforst bestaat uit 400m2 showroom, een groot magazijn met onderdelen en accessoires.
De winkel aan de Woerdsestraat in Altforst bestaat uit 400m2 showroom, een groot magazijn met onderdelen en accessoires. (Foto: )

Derks Tweewielers viert vijfentwintigste verjaardag

Dit jaar viert Derks Tweewielers zijn 25e jaar als tweewielerzaak. Toon en Marieke Derks zijn het bedrijf in 1993 samen gestart met het streven naar tevreden klanten door de beste service en vakmanschap. In deze jaren is er in de tweewielerbranche vraag en aanbod flink veranderd maar het streven blijft hetzelfde bij Derks Tweewielers; de klant met een goed gevoel de winkel uit laten stappen.

Tiel - De zoon van Toon en Marieke; Jarno Derks werkt ondertussen al 10 jaar actief mee in het bedrijf. Jarno (28 jaar) deelt de visie van zijn ouders, maar richt zich meer op de nieuwe online en de toekomstige elektrische generatie. Zijn aanwezigheid zal steeds meer te merken zijn in de bedrijfsvoering van Derks Tweewielers.

De 61-jarige Toon Derks denkt echter nog lang niet aan pensioen en wil zijn 45 jaar aan ervaring in tweewieler techniek nog al te graag toe passen.

Fysieke en online winkel

De winkel aan de Woerdsestraat in Altforst bestaat uit 400m2 showroom, een groot magazijn met onderdelen en accessoires en een ruime werkplaats. Op de showroomvloer staat een ruim aanbod elektrische fietsen, zowel nieuwe als tweede hands scooters en een aparte afdeling met off-road motoren en toebehoren.

Om in te spelen op de vraag van de moderne consument is er vanaf nu de mogelijkheid ook online op de nieuwe website van Derks Tweewielers te winkelen. De volledige voorraad tweewielers en onderdelen zal aangeboden worden en te bestellen zijn in de online winkel.

Elektrische fietsen

Het assortiment elektrische fietsen bestaat exclusief uit fietsen van het merk Sparta. Sparta heeft een assortiment van het lage segment (vanaf 999 euro) tot en met het luxe segment waardoor iedere geïnteresseerde consument een Sparta fiets naar wens kan uitkiezen.

Tevens staan er in de showroom vier verschillende demo fietsen klaar, zo kan u naast het professionele advies ook van uw eigen ervaring uitgaan bij aankoop van uw nieuwe elektrische fiets.

Dealerschappen

Zoekt u een scooter of bromfiets, dan bent u bij Derks Tweewielers zoals altijd aan het juiste adres.

''Met een uitgebreid nieuw assortiment met vier verschillende dealerschappen en een groot aanbod occasions (+25 gebruikte snor/brom scooters) hebben wij voor ieders wens een scooter of bromfiets.''

Meer berichten