Volg JobGroups en vind die baan die bij je past


Jolanda Althuis is de ervaren trainster van JobGroups. (Foto: Stichting JobHulp Culemborg)
Jolanda Althuis is de ervaren trainster van JobGroups. (Foto: Stichting JobHulp Culemborg) (Foto: Stichting JobHulp Culemborg)

Volg JobGroups en vind die baan die bij je past

Voor de zomer is alweer de zeventiende JobGroups afgerond, met allemaal enthousiaste werkzoekenden die weer gemotiveerd en geïnspireerd verder gaan in hun zoektocht naar een nieuwe baan. De helft van de deelnemers aan de JobGroups vindt daarna alsnog die baan die bij ze past!

Culemborg - Reacties die JobHulp krijgt als ze vragen wat JobGroups heeft betekend voor de deelnemers, variëren van 'Bewustwording', tot “Heel veel helderheid in de te nemen stappen naar de juiste baan.”

Wil jij ook die stap maken naar een nieuwe baan die bij je past? Dat kan! Op dinsdag 11 september start alweer de achttiende JobGroups, verzorgd door JobHulp Culemborg. In een serie van acht interactieve bijeenkomsten ga je met elkaar aan de slag om een beter beeld te krijgen van je kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe je een baan zou kunnen vinden die bij je past.

Wil je meedoen aan de eerstvolgende JobGroups? Deelname is gratis, maar je moet je wel even opgeven via www.jobhulp.org. Start is op dinsdag 11 september, 10.00 tot 11.30, inloop met koffie of thee vanaf 09.45 uur.

En schrijf ook alvast in je agenda: Donderdag 1 november, van 13.00 tot 17.00 uur, organiseert JobHulp Culemborg voor de eerste keer de inspirerende en interactieve Dag van de Werkzoekende in de Gelderlandfabriek. Kom je ook?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden