Ledenraadslid Jan Meijers (midden) overhandigt de cheque aan voorzitter Roelof Kusters. (Foto: Henk Bolt)
Ledenraadslid Jan Meijers (midden) overhandigt de cheque aan voorzitter Roelof Kusters. (Foto: Henk Bolt) (Foto: Henk Bolt)

Realisatie speeltuin weer een stapje dichterbij

De kinderen van het mooie dorp Ophemert kunnen bijna niet meer wachten. Wanneer zal speeltuin ’t Slingerbos eindelijk worden aangelegd, zodat ze lekker buiten kunnen spelen? Aan het bestuur van de vereniging zal het niet liggen. Zij werken hard om voldoende startkapitaal bij elkaar te krijgen om met de aanleg te kunnen beginnen.

Ophemert - Dat moment is weer een stapje dichterbij gekomen door een donatie van Rabobank West Betuwe. Ledenraadslid Jan Meijers maakte daarvoor graag een bedrag vrij vanuit het coöperatiefonds van de bank.

Cheque

Onlangs bood hij voorzitter Roelof Kusters een symbolische cheque aan in aanwezigheid van medebestuursleden Angelique Bos en Henri de Heus en enkele toekomstige bezoekers van de speeltuin.

Financiële steun

De vereniging kan nog meer financiële steun gebruiken.

Kijk voor meer informatie op svslingerbos.bentrein.com en bezorg de kinderen van Ophemert een gezonde en veilige speelplek. Aan het bestuur van de vereniging zal het niet liggen. Zij werken hard om voldoende startkapitaal bij elkaar te krijgen om met de aanleg te kunnen beginnen.

Meer berichten