Marcel Worms opende de pianowandeling in Culemborg
Marcel Worms opende de pianowandeling in Culemborg (Foto: Theo van Dam)

Marcel Worms opent pianowandeling

Nadat de vliegende vleugel zijn rondje had gemaakt door de binnenstad, was de opening van de pianowandeling in de Ned. Herv. Kerk. Ellen Verhagen wees er eerst op te luisteren naar het spel van het carrillon, waarna ze alle medewerkenden van de pianowandeling welkom heette en ook kinderburgemeester Ruben van Doorn. Verder was de kerk goed bezet met luisteraars naar het openingsconcert.

CULEMBORG - Nadat Ellen Verhagen had gewezen dat volgend jaar het eerste lustrum gevierd kan worden, vroeg ze Marcel Worms met feestmuziek deze 4e pianowandeling te openen. Hij bracht werken van bekende componisten die lekker in het gehoor lagen bij de aanwezigen.

Na zijn optreden, spoedde de aanwezigen naar de diverse plaatsen in Culemborg, waar 40 pianisten in diverse lokaties rond de binnenstad hun pianomuziek lieten horen. Mede door het fraaie weer was het gezellig druk in de binnenstad.

Na al de bezoeken kwamen de liefhebbers weer terug in de Ned. Herv. Kerk om te luisteren naar de feestelijke afsluiting van het pianoduo Elan en Rangel Silaev.

Waarmee weer een geslaagde dag kon worden afgesloten en organisatrice Ellen Verhagen trots terug keek op een mooi evenement.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden