"Je bent nooit te oud om iet nieuws te proberen." Het is de belangrijkste boodschap van kampioen tafeltennis Bettine Vriesekoop.
"Je bent nooit te oud om iet nieuws te proberen." Het is de belangrijkste boodschap van kampioen tafeltennis Bettine Vriesekoop. (Foto: eigen foto)

Bettine Vriesekoop inspireert 50-plussers

"Je bent nooit te oud om iet nieuws te proberen." Het is de belangrijkste boodschap van meervoudig Europees kampioen tafeltennis Bettine Vriesekoop aan de 50+'ers die op haar clinic bij TTV Gispen afgekomen zijn.

Culemborg - Het is niet de enige manier waarop zij poogt de aanwezigen te enthousiasmeren. Zowel bij haar presentatie in de kantine van Gispen aan de Pinksterbloem in Culemborg als bij haar aanwijzingen achter de tafeltennistafels blijkt dat de sport een belangrijk onderdeel was én is in het leven van 's lands beste tafeltennisser allertijden.

De clinic van Vriesekoop, die deze uit naam van de Nederlandse tafeltennisbond (NTTB) door heel het land geeft, is het startsein voor een nieuwe trainingsgroep bij TTV Gispen: 50+ Fit. Vanaf deze week kan er elke woensdagmiddag van 15 tot 16.30 uur bij Gispen getraind worden door mensen die Abraham of Sarah al gezien hebben. Op een laagdrempelige manier zal trainer Ralph Vermeulen helpen om de basisvaardigheden van het tafeltennis aan de groep over te brengen. "En als je over een jaar terugkomt, hopen we dat je die progressie terugziet", gaf hij Vriesekoop mee in zijn dankwoord.

Bent u geïnteresseerd in tafeltennis? Meldt u dan aan via 50plus@ttvgispen.nl

Meer berichten