Autolease Midden Nederland. (Foto Raphael Drent)
Autolease Midden Nederland. (Foto Raphael Drent) (Foto: )

Nieuwe portal voor autolease

Autolease Midden Nederland (ALMN) lanceert het nieuwe portal ALMN Voorraadlease. Hiermee biedt ALMN consumenten en bedrijven de mogelijkheid om online uit voorraad een nieuwe of jong gebruikte auto te leasen. "Voorheen hadden wij een statische en informerende website. Met de uitbreiding van ALMN Voorraadlease zijn we actueel, dynamisch en voorzien we op een innovatieve wijze in de behoefte van de (potentiële) leaserijder", zegt directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland.

Tiel - "Zowel de zakelijke als particuliere rijder kan op het nieuwe portal gemakkelijk en snel de gewenste leaseauto vinden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En niet te vergeten op korte termijn er in wegrijden".

Op elk moment van de dag kan men door een voorraad van 200+ auto's speuren naar de ideale leaseauto. Door de mogelijkheid om auto's op te slaan als favoriet en te vergelijken, wordt het de consument overzichtelijk gemaakt.

Op de website worden auto's van meerdere merken, segmenten, uitrustingsniveaus en van jong gebruikt tot nieuw aangeboden. "Met de grote en diverse voorraad geloven wij de klant optimaal te bedienen. Staat de gewenste auto niet op voorraad, dan is deze uiteraard ook nieuw te bestellen", aldus Maarten.

De komende tijd zal de online voorraad verder worden uitgebreid en gaat ALMN een succes maken van deze nieuwe en innovatieve voorraadportal.

Meer berichten