Kenniskaravaan voor vrijwilligers verenigingen

Tiel - Voor vrijwillige bestuursleden van een maatschappelijke organisatie in de gemeente Tiel houdt de Tielse Uitdaging op dinsdagavond 2 oktober de Kenniskaravaan.

Deze eerste Kenniskaravaan-bijeenkomst wordt in samenwerking met de Regionaal Archief Rivierenland (RAR) gehouden en bestaat uit drie gratis workshops over de AVG, de BHV en de inzet van social media. Vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties worden door deze kennis te delen ondersteund bij het vervullen van hun voor de Tielse samenleving zo belangrijke rol.

De workshops draaien om de vraag wat vrijwillige (bestuurs)leden moeten weten van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), de BHV (bedrijfshulpverlening) en hoe social media effectief ingezet kunnen worden voor de vereniging. De workshops worden gegeven door ervaren ondernemers verbonden aan de Tielse Uitdaging, die hun expertise beschikbaar stellen. Dit keer gaat het om een jurist (AVG), een deskundige op het gebeid van BHV en een marketingspecialist, die alles weet van social media.

De Kenniskaravaan wordt op dinsdag 2 oktober van 19.30-22.00 uur gehouden bij het Regionaal Archief Rivierenland, J.S. de Jongplein 3 in Tiel. Deelnemers kunnen één of twee workshops volgen.

Aanmelden graag via: info@tielseuitdaging.nl of bel Francien van Zetten, coördinator van de Tielse Uitdaging: 06-57319292.

Meer berichten