Tiels Dweilorkest de Eigenheimers, hier op de foto tijdens een optreden in Bemmel, op zondag 7 oktober aanstaande ook weer in de winkelstraten van Tiel bij Tiel-Pakt-Uit
Tiels Dweilorkest de Eigenheimers, hier op de foto tijdens een optreden in Bemmel, op zondag 7 oktober aanstaande ook weer in de winkelstraten van Tiel bij Tiel-Pakt-Uit (Foto: )

Tiel-Pakt-Uit met dweilorkest Eigenheimers

Zondag wordt dé muzikale dag van het TielPaktUit-weekend. Dan zal namelijk het Tielse Dweilorkest "De Eigenheimers" weer door de winkelstraten dweilen.

TIEL - Binnenkort is het weer Tiel-Pakt-Uit, een weekend in het thema geel en zwart vol met aanbiedingen, acties, kortingen, gratis parkeren en gezelligheid in het winkelcentrum van Tiel. Het evenement vindt al sinds 2005 plaats, twee maal per jaar, in het voorjaar én in het najaar, straks weer op 6 en 7 oktober aanstaande.

Traditiegetrouw zal ook Dweilorkest De Eigenheimers dan weer aanwezig zijn in de binnenstad. Het is een écht Tiels orkest, met ruim 20 leden, voortgekomen uit muziekvereniging KTSM. De Eigenheimers bestaan al zo'n 46 jaar, zij maken op een leuke, gezellige en ontspannen manier muziek met elkaar. Ongeveer 15 tot 20 keer per jaar treden zij op zowel in het binnen- als in het buitenland.

De Eigenheimers hebben vele malen eerder meegedaan aan Tiel-Pakt-Uit. Ze vinden het altijd weer leuk om in hun eigen stad te dweilen. Hun vaste pauzeplek is lunchroom Downies&Brownies aan de Hoogeindsestraat, zij hebben daar ooit een jarige medewerker muzikaal in het zonnetje gezet. Dat spontane feestje is daar nog altijd niet vergeten.

Meer berichten