Speciaal schoolorkest verhoogde de stemming
Speciaal schoolorkest verhoogde de stemming (Foto: Theo van Dam)

Jubileum reünie op het KWC

CULEMBORG – Het Koningin Wilhelmina College viert dit jaar haar 65-jarig bestaan. Daarbij wilden de leiding en personeel van het KWC ook de oud-leerlingen betrekken.

Die werden zaterdag 6 oktober in de hal van het KWC gastvrij ontvangen door de huidige leerlingen van het KWC die hen een informatiemap meegaf. Ook was er een professionele fotograaf aanwezig die bij binnenkomst de oud-leerlingen op de foto zette en ook klassenfoto’s uit elk jaar maakte. Er was dus overal voor gezorgd.

Ook trad er tijdens de reünie een speciaal uit oud-leerlingen geformeerde schoolband op, die bestond uit: Roland Kip - basgitaar, contrabas; Gert van Os – toetsen; Bendja Souhuwat - percussie, zang en gitaar; Erwin Souhuwat - percussie, zang en gitaar; Jan van Sterkenburg - gitaar en zang; Roland Verbeek – slagwerk en Bart van Zuilekom - zang en gitaar. Ook waren er enkele achtergrond zangeressen aanwezig die de band compleet maakte.

Ook een hoogtepunt was dat Linda-hoofdredacteur Jildou van der Bijl samen met Ryanne van Dorst terug ging naar haar oude middelbare school. Iedereen vond het een leuk filmpje! En zo kwam er al gauw een einde aan deze dag van herkenning.

Meer berichten