Sweet Memories Café in Fransche School

Een keer in de maand verandert de Theaterzaal van De Fransche School in een bruisend café voor wie houdt van theater en cultuur, maar zelf niet zo snel over de drempel stapt.

CULEMBORG - Het Sweet Memories Café is een initiatief van Theater De Fransche School en Zorgcentra De Betuwe in samenwerking met vrijwilligers en lokale zorg- en welzijnsorganisaties. Tevens wordt het programma gesteund door Fonds Sluyterman - van Loo, RCOAK, VSB Fonds en de Provincie Gelderland.
Het eerste Sweet Memories Café is op dinsdag 30 oktober en heeft een prachtig programma in petto met als thema Frankrijk. Er is een lunch waarbij iedereen welkom is en er zijn drie interactieve workshops om uit te kiezen: Percussie, Franse wijnproeverij en Tekenen à la Van Gogh. Meedoen kan van 10.00 tot 14.00 uur, of van 13.00 tot 16.00 uur. De gezamenlijke lunch is van 13.00 tot 14.00 uur. Entree is maar €7,50 per persoon. Reserveren kan via www.theaterdefranscheschool.nl/programma of door een mail te sturen aan kassa@theaterdefranscheschool.nl.

Meer berichten