Nachtafsluitingen A15 tussen Valburg en Deil

Rijkswaterstaat voert tot en met zondag 2 december groot onderhoud uit aan de A15 tussen de knooppunten Valburg en Deil. In deze periode zijn er nachtelijke afsluitingen in de weekenden op delen van de A15. Verkeer moet rekening houden met omleidingen en extra reistijd. Ook overdag vinden werkzaamheden plaats; de weg blijft dan toegankelijk voor verkeer.

Tiel - Het groot onderhoud aan de A15 betreft asfaltwerkzaamheden en werkzaamheden aan een aantal viaducten en tunnels die de A15 kruisen. Daarnaast worden de opritten bij Ochten en Tiel verlengd om de verkeersveiligheid te verbeteren. In de periode tot en met zondag 2 december vinden de volgende nachtelijke afsluitingen plaats nabij Tiel:

Oprit Tiel-West (32) tot afrit Tiel (33)

• Vanaf oprit Tiel-West tot afrit Tiel is de A15 in oostelijke richting afgesloten in de nachten van 16 november, 17 november en 23 november van 20.00 uur tot 09.00 uur (reservenacht 24 november).
• Afrit Tiel vanuit de richting Rotterdam wordt verlengd evenals de oprit vanuit Tiel richting Rotterdam. De werkzaamheden aan de afrit vinden plaats van 8 november tot en met 17 november. Om de barrier te plaatsen is de afrit in de nacht van 7 november 21.00 uur op 8 november 05.00 uur afgesloten.
Dit is slechts een beperkt overzicht. Ga naar www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden voor een compleet overzicht van alle afsluitingen en omleidingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden