Met NLdoet hebben organisaties een kans om samen met nieuwe vrijwilligers grotere klussen gedaan te krijgen. Hier doet prinses Beatrix enthousiast mee. (Foto: Oranje Fonds - Jeannette Schols)
Met NLdoet hebben organisaties een kans om samen met nieuwe vrijwilligers grotere klussen gedaan te krijgen. Hier doet prinses Beatrix enthousiast mee. (Foto: Oranje Fonds - Jeannette Schols) (Foto is van website Oranjefonds. Mag gebruikt worden maar alleen met vermelding van copyright! )

Nu geld aanvragen voor NLdoet op 15 en 16 maart

Sinds 1 november kunnen vrijwilligersorganisaties een aanvraag indienen voor NLdoet op 15 en 16 maart 2019. Welzijn Rivierstroom raadt clubs en verenigingen aan om hier op tijd over na te denken en ook op tijd een aanvraag te doen. Met NLdoet hebben organisaties een kans om samen met nieuwe vrijwilligers grotere klussen gedaan te krijgen.

Tiel - Het Oranjefonds stelt daarnaast klussenbonnen ter beschikking en organisaties kunnen een financiële bijdrage aanvragen voor onderhoudswerkzaamheden. Een prima moment om bijvoorbeeld een keer ouders uit te nodigen die minder betrokken zijn bij de club of inwoners te betrekken die ook wel iets willen doen.

Welzijn Rivierstroom ziet dat organisaties die meedoen vaak veel plezier hebben en ook veel voor elkaar krijgen op deze dag. Clubs, verenigingen en vrijwilligersorganisaties die mee willen doen met NLdoet en een aanvraag willen indienen kunnen kijken op www.nldoet.nl.

En, wie weet, komen leden van het koningshuis dan wel langs dit jaar. Voor vragen en hulp bij de aanvraag kunnen organisaties ook contact opnemen met Welzijn Rivierstroom info@welzijnrivierstroom.nl of 0344-602337.

Meer berichten