De prijswinnaars, met Sigrid Kingma en Dorothy Scheerder van Niacet
De prijswinnaars, met Sigrid Kingma en Dorothy Scheerder van Niacet (Foto: Niacet)

Prijsuitreiking Open Dag prijsvraag bij Niacet

Tijdens een gezellige bijeenkomst in de kantine van zoutproducent Niacet zijn woensdag 7 november de prijzen overhandigd aan de winnaars van de Open Dag prijsvraag, Jasper van Dijkhuizen (6 jaar), Jack en Mike Dijkshoorn (10 en 8 jaar) en Marian Slegers.

Tiel - Zij behoorden tot de bijna 800 bezoekers die op 6 oktober jl. het bedrijf aan de Papesteeg in Tiel bezochten in het kader van de Dag van de Chemie en tijdens de rondgang door het bedrijf konden zien hoe Niacet zouten maakt. Niacet is (o.a. via diverse sponsoractiviteiten) betrokken bij de Tielse gemeenschap en vindt het, mede gezien de ligging in Tiel, belangrijk omwonenden en andere belangstellenden zo goed mogelijk te informeren over de activiteiten van het bedrijf. Tijdens deze Open Dag is weer gebleken dat dit erg op prijs wordt gesteld, en dat de rondgang ook bijzonder interessant is. De enorme productieinstallaties, met bijbehorende uitleg van enthousiaste werknemers, maken indruk op de bezoekers, maar ook de proefjes die op het lab kunnen worden gedaan vinden altijd gretig aftrek. Ook Jasper, Jack en Mike bevestigden dat ze het allemaal heel interessant vonden, en nog veel plezier hebben gehad van hun in het Niacet laboratorium zelf gemaakte slijm!

Middels een prijsvraag konden de bezoekers laten zien hoeveel ze hadden opgestoken over de producten en de vele toepassingen, o.a. in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Jasper, Jack, Mike en Marian zijn hieruit naar voren gekomen als de winnaars. Niacet wenst hen heel veel plezier met hun prijzen!

Meer berichten