Met een stijlvolle en passende oefening levert DOS Sportief een aandeel in de Kerst Passion van Eck en Wiel. Vorig jaar voor de eerste keer, nu dus opnieuw.
Met een stijlvolle en passende oefening levert DOS Sportief een aandeel in de Kerst Passion van Eck en Wiel. Vorig jaar voor de eerste keer, nu dus opnieuw. (Cees van Cuijlenburg)

DOS Sportief in touw met feestelijke activiteiten

De decembermaand is bij DOS Sportief een periode van bijzondere activiteiten. Vooral feestelijke evenementen.

Eck en Wiel - Op maandag 2 december staat het jaarlijkse Pietenfeest op de agenda in het kader van het Sinterklaasgebeuren. Het is gelijktijdig een activiteit met veel beweging en dans. Alle jeugdleden tot en met zes jaar worden vanaf vijf uur verwacht in de sportzaal aan de Hellenbergstraat in Eck en Wiel. De kinderen van zeven jaar en ouder zijn om kwart over zes aan de beurt voor spektakel met de Pieten. Natuurlijk zijn er ook traktaties en presentjes voor iedereen zo heeft de organisatie laten weten.

De kerstshow van alle dansafdelingen bij DOS Sportief vindt plaats op zaterdag 15 december in de gymzaal de Hoekenburg in Rijswijk. Nadere bijzonderheden worden nog bekend gemaakt, maar de voorbereidingen zijn in volle gang.

DOS Sportief levert ook weer een bijdrage aan de Kerst Passion op zaterdag 22 december in Eck en Wiel, waarbij de stoet langs verschillende plaatsen trekt in het dorp met een start bij het dorpshuis. Ook hiervan volgen nog bijzonderheden.

Gelijktijdig is er op zaterdag 22 december voor de selectie het jaarlijkse kerstballentoernooi in de sportzaal aan de Hellenbergstraat. Voor alle bijzonderheden kan gekeken worden op de website van de club www.dossportief.nl

Meer berichten