Ouders die aangifte doen van de geboorte van een kind, ontvangen bij de gemeente Tiel een felicitatiekaart van de burgemeester én een Flippas.Woensdag werd het eerste geboortegeschenk uitgereikt aan een trotse vader, de heer Cihan uit Lienden.Onder toeziend oog van Flipje ontvi
Ouders die aangifte doen van de geboorte van een kind, ontvangen bij de gemeente Tiel een felicitatiekaart van de burgemeester én een Flippas.Woensdag werd het eerste geboortegeschenk uitgereikt aan een trotse vader, de heer Cihan uit Lienden.Onder toeziend oog van Flipje ontvi (Foto: Jan Bouwhuis)

Felicitatiekaart en Flippas bij aangifte geboorte kind

Ouders die aangifte doen van de geboorte van een kind, ontvangen bij de gemeente Tiel een felicitatiekaart van de burgemeester én een Flippas. Het eerste geboortegeschenk uitgereikt aan een trotse vader, de heer Cihan uit Lienden.

Tiel - Onder toeziend oog van Flipje ontving hij uit handen van burgemeester Beenakker de Flippas en de felicitaties namens de gemeente Tiel.

Op de Flippas is een bedrag gestort van 5 euro dat besteed kan worden bij alle ondernemers die zijn aangesloten bij dit spaarsysteem.

De heer Cihan verliet daarmee extra gelukkig het stadhuis van Tiel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden