De organisatie van KWC Matcht stelt zich voor
De organisatie van KWC Matcht stelt zich voor (Foto: Theo van Dam)

Veiling KWC Matcht levert 6710 euro op voor Matchis

De veilingavond met items van de Formule 1 op het KWC is met een totaalbedrag van 6710 euro een groot succes geworden. Later maakt de organisatie KWCMatcht het totaalbedrag van de actieweek bekend. Het hoogst geboden bedrag van 1300 euro ging naar het stuur uit een Cooper T51 van de legenarische coureur Stirling Moss. Een goede tweede was het shirt van Max Verstappen met 1250 euro.

CULEMBORG - De drukbezochte avond startte met een live opname van RTL GP Slipstream gepresenteerd door Kees van der Grint en Allard Kalff. Oud-coureur Ad van der Kroft trad op als veilingmeester. Samen met Kalff vertelde hij bij elk item op ludieke wijze verhalen uit de racewereld.

Al het geld gaat naar Matchis, het landelijk centrum voor stamceldonatie. Een pakket dat nodig is om te zien of een donor de juiste match is, kost per onderzoek 45 euro. De vier jongeren die deze avond en de gehele actieweek op het KWC organiseren willen niet alleen zoveel mogelijk geld ophalen, maar ook meer naamsbekendheid voor de stichting Matchis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden