De Powervrouwen bouwen op 23 januari een feestje in de Agnietenhof.
De Powervrouwen bouwen op 23 januari een feestje in de Agnietenhof. (Foto: Raymond van Olphen)

Feestje met Powervrouwen in de Agnietenhof in Tiel

Cola bij het ontbijt, kattenfilmpjes, de Spice Girls, Keeping up with the Kardashians; allemaal hebben we onze guilty pleasures, die het leven stiekem een stuk vrolijker en rijker maken. Dus wat is er nou leuker dan een avond vól ‘Guilty Pleasures’? Zet daarom woensdag 23 januari in de agenda, want dan zorgen de Powervrouwen voor een schaamteloze avond uit in Schouwburg Agnietenhof in Tiel.

Tiel - De Powervrouwen gaan in ‘Guilty Pleasures’ op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar stiekem het allerlekkerst vinden. Ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys of operanummers uit ‘La Traviata’ bijvoorbeeld. Samen met doldwaze acts – van rolschaatsen tot paaldansen – maakt dat ‘Guilty Pleasures’ tot hét ultieme vriendinnenuitje.

De show is geschreven door Roos Schlikker (LINDA., Het Parool) en Erris van Ginkel (‘Dansen met de Vijand’) en wordt gespeeld door een gloednieuwe cast, met onder anderen operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Anthony met zijn ultrablauwe ogen.

Nu te reserveren: Powerarrangement

Speciaal bij de voorstelling Powervrouwen is een Powerarrangement te reserveren. Een compleet tweegangendiner inclusief een glaasje wijn en na afloop borrelhapjes met een glas cava. Het arrangement kost €30,- p.p. en kan tegelijk met kaarten voor 'Powervrouwen' worden gereserveerd of los via de speciale reserveerpagina op www.agnietenhof.nl.

Meer info & tickets

Powervrouwen – Guilty Pleasures | woensdag 23 januari 20.00 uur | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Meer informatie en tickets: www.agnietenhof.nl of kassa: St. Agnietenstraat 2 Tiel, 0344 67 35 00 | Tickets zijn ook verkrijgbaar via de balie in Zinder: Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden